V týdnu 3. - 7.8.2020 jsme na dovolené. Objednávky a dotazy budeme vyřizovat, až se vrátíme :)

Hodnocení obchodu

4,9 117 hodnocení
5
114x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Stanislav Čimbora | 2.8.2020
????
DH Avatar autora Daniel Hübner | 1.8.2020
Zatím vše super!
JS Avatar autora Jan Sladovník | 30.7.2020
Obvykle hodnotím obchody pouze formálně. Ale tady bylo vše absolutně bez chybičky. Objednání a rychlé dodání, luxusní a promyšlené zabalení, kompletní dodávka všeho včetně šroubků, podrobného návodu a baterií. Vše je dovedeno k dokonalosti. Bude mi potěšením koupit si zde případné další výrobky. Doporučuji zakoupit i příspěvek na vývoj, protože tato firma si to opravdu zaslouží. Hvězdiček bych dal nejradši 6.
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 31.7.2020
Dobrý den, velice nás těší že máte z produktu takovou radost. Moc si vážíme vašeho hodnocení a děkujeme za něj :) S vývojem máme ještě před sebou hodně práce, ale nepolevujeme!
HD Avatar autora Hana Dufková | 30.7.2020
Rychlé dodání.
JK Avatar autora Jan Kaštánek | 27.7.2020
Zboží přišlo velice brzy. Vše bez problémů.
RS Avatar autora Rudolf Scholtz | 23.7.2020
Doručenie OK
Avatar autora Petra Štromová | 20.7.2020
Skvělá komunikace, dvířka dorazila přesně v den, kdy obchod avizoval.
MB Avatar autora Milan Batík | 20.7.2020
Funguje bez problémů.
TH Avatar autora Tomáš Holý | 19.7.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání, snadná montáž. Zatím vše funguje jak má. Takže maximální spokojenost!
MB Avatar autora Miloslav Budín | 17.7.2020
Spokojen
JM Avatar autora Jaromír Musila | 16.7.2020
Dobrý den, vyřízení objednávky a doručení bylo bleskové. Kvalita a provedení dvířek je vynikající, montáž jednoduchá. Uživatelské nastavení je přívětivé, doporučuji si bedlivě nastudovat návod. Upravili jsme mírně doby zavírání, protože kuna tady chodí dřív a trasu má kolem našeho domu. V provozu jsou dvířka zatím 4dny. Těšíme se na další vývoj chytrých dvířek - aplikaci pro ovládání. Doufám, že to bude vyřešeno dodatečným modulem ke stávajícímu systému. Ať se vám daří
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 16.7.2020
Děkujeme za přání. Nová verze dvířek Chickdoor SMART bude navzájem kompatibilní s verzí Chickdoor. Zařízení budou navenek stejná - pouze s jinou elektronikou.
MO Avatar autora Martin Oczadly | 13.7.2020
Automatická dvířka Chick door jsem koupil proto,že jsem jednou zapomněl večer zavřít kurník asi Skleróza :-) No a kuna :-(( měla hody 6 slepic min. Dveře fungují na 100% o Starost miň. Montáž je jednoduchá,s nastavením se nic nemusí dělat Vše funguje jak má.Někdo by mohl tvrdit že cena je trochu vyšší,ale to že se nemusím o nic starat a slepice jsou v bezpečí je to za hubičku :-)
PR Avatar autora Peter Rusnák | 13.7.2020
1
Avatar autora Josef Ženíšek | 13.7.2020
1
M Avatar autora Marek P | 7.7.2020
Paráda. Instalace a spuštění jednuduché jak facka. Nižší cena než konkurence, navíc nemusíte nic nastavovat, pokud nechcete. Velmi chytře vymyšleno! A další pozitivum je, že je to čistě Český výrobek. Za mě 5 hvězd.
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme za reakci, moc si toho vážíme :)
JL Avatar autora Jaromír Loucký | 6.7.2020
Rychlé dodání, zboží v pořádku doporučuji.
Avatar autora V. M. | 26.6.2020
Dobrá komunikace, vstřícnost, rychlé jednání. Dvířka vypadají pěkně. Funkčnost bude teprve prověřena.
EO Avatar autora Edita Ouvínová | 26.6.2020
Spokojenost: rychlé a spolehlivé jednání...
H Avatar autora Hruza | 25.6.2020
Bezvadné!! Slepice jsou spojojený!! AVOTODE!!!!
E Avatar autora Eva S. | 22.6.2020
Skvělý obchod! Dvířka jsou velmi jednoduchý, ale dokonale promyšlený a perfektně fungující produkt s jednoduchou montáží. Sice jsme je museli drobet poštelovat, protože ani v 10 večer ještě nebyly zavřené, ale po malém poštelování perfektní! Oceňuji, že je tento zásah možný. Rovněž výborná komunikace a ochota obchodu cokoliv vyřešit. Osobně této české firmě velmi fandím a bylo mi ctí ji podpořit. Rozhodně si nenechám ujít ani další produkty, především krmítko s dávkovačem! Díky!
Nahoru
117 položek celkem