Hodnocení obchodu

5,0 134 hodnocení
5
131x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petr | 19.10.2020
spokojenost
P Avatar autora Pepe | 19.10.2020
Rychlé jednání,produkt doručen bez závad.
H Avatar autora Honza | 14.10.2020
ANo
I Avatar autora iveta | 12.10.2020
Maximální spokojennost
PT Avatar autora Pavel Toman | 5.10.2020
Mám už druhé a paráda
S Avatar autora Shepherd | 5.10.2020
S obchodem naprostá spokojenost! Jeden den objednáte, druhý den máte zboží doma!! To se mi ještě nestalo! Dvířka zatím nemohu hodnotit, protože je budu montovat až později, ale vše vypadá velmi dobře, už se na to těším!
M Avatar autora Marie | 4.10.2020
Super:))
A Avatar autora Adam | 18.9.2020
Funguje výborně!! Vřele doporučuju
J Avatar autora Josef | 15.9.2020
Rychle dodání, jednoduchá montáž, perfektní funkčnost.
Z Avatar autora Zdeňka | 13.9.2020
Ano
M Avatar autora Martina | 12.9.2020
Obchod hodnotím na 1*, rychlé jednání,okamžitá odpověd na náš dotaz.dvířka fungují super , jenom připojíte zdroj a o nic se nemusíte starat.Děkujeme
DL Avatar autora Dalibor Lorenc | 7.9.2020
Skvělý přístup k zákazníkům, stačí zavolat a vše vyřešeno. Dvířka mám již 3 roky a velká spokojenost.
MH Avatar autora Monika Hartlová | 7.9.2020
Jsem velmi spokojena. Objednávka velmi rychle vyřízena. Dvířka vypadají hezky a jsou opravdu chytrá :-)
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 7.9.2020
Děkujeme za reakci :)
ÚT Avatar autora Útulek Tibet z.s. | 7.9.2020
velice
SG Avatar autora Staňka Gregůrková | 31.8.2020
zatím naprostá spokojenost
SS Avatar autora Slavomir Seifert | 30.8.2020
Velice jsem spokojen,jak s produktem tak s obchodem.Ochota a reseni problemu,dotazu,jsou samozrejmosti.Jiny obchod bych nevolil.
KN Avatar autora Karel Novotný | 29.8.2020
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, triviální montáž a dvířka fungují skvěle.... co víc si přát. Moc děkuji a přeji ať se daří.
Avatar autora Stanislav Čimbora | 2.8.2020
????
DH Avatar autora Daniel Hübner | 1.8.2020
Zatím vše super!
JS Avatar autora Jan Sladovník | 30.7.2020
Obvykle hodnotím obchody pouze formálně. Ale tady bylo vše absolutně bez chybičky. Objednání a rychlé dodání, luxusní a promyšlené zabalení, kompletní dodávka všeho včetně šroubků, podrobného návodu a baterií. Vše je dovedeno k dokonalosti. Bude mi potěšením koupit si zde případné další výrobky. Doporučuji zakoupit i příspěvek na vývoj, protože tato firma si to opravdu zaslouží. Hvězdiček bych dal nejradši 6.
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 31.7.2020
Dobrý den, velice nás těší že máte z produktu takovou radost. Moc si vážíme vašeho hodnocení a děkujeme za něj :) S vývojem máme ještě před sebou hodně práce, ale nepolevujeme!
Nahoru
134 položek celkem