Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
5
124x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jaromír Musila | 16.7.2020
Dobrý den, vyřízení objednávky a doručení bylo bleskové. Kvalita a provedení dvířek je vynikající, montáž jednoduchá. Uživatelské nastavení je přívětivé, doporučuji si bedlivě nastudovat návod. Upravili jsme mírně doby zavírání, protože kuna tady chodí dřív a trasu má kolem našeho domu. V provozu jsou dvířka zatím 4dny. Těšíme se na další vývoj chytrých dvířek - aplikaci pro ovládání. Doufám, že to bude vyřešeno dodatečným modulem ke stávajícímu systému. Ať se vám daří
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 16.7.2020
Děkujeme za přání. Nová verze dvířek Chickdoor SMART bude navzájem kompatibilní s verzí Chickdoor. Zařízení budou navenek stejná - pouze s jinou elektronikou.
MO Avatar autora Martin Oczadly | 13.7.2020
Automatická dvířka Chick door jsem koupil proto,že jsem jednou zapomněl večer zavřít kurník asi Skleróza :-) No a kuna :-(( měla hody 6 slepic min. Dveře fungují na 100% o Starost miň. Montáž je jednoduchá,s nastavením se nic nemusí dělat Vše funguje jak má.Někdo by mohl tvrdit že cena je trochu vyšší,ale to že se nemusím o nic starat a slepice jsou v bezpečí je to za hubičku :-)
PR Avatar autora Peter Rusnák | 13.7.2020
1
Avatar autora Josef Ženíšek | 13.7.2020
1
M Avatar autora Marek P | 7.7.2020
Paráda. Instalace a spuštění jednuduché jak facka. Nižší cena než konkurence, navíc nemusíte nic nastavovat, pokud nechcete. Velmi chytře vymyšleno! A další pozitivum je, že je to čistě Český výrobek. Za mě 5 hvězd.
VK Avatar autora Vojtěch Kolomazník (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme za reakci, moc si toho vážíme :)
JL Avatar autora Jaromír Loucký | 6.7.2020
Rychlé dodání, zboží v pořádku doporučuji.
Avatar autora V. M. | 26.6.2020
Dobrá komunikace, vstřícnost, rychlé jednání. Dvířka vypadají pěkně. Funkčnost bude teprve prověřena.
EO Avatar autora Edita Ouvínová | 26.6.2020
Spokojenost: rychlé a spolehlivé jednání...
H Avatar autora Hruza | 25.6.2020
Bezvadné!! Slepice jsou spojojený!! AVOTODE!!!!
E Avatar autora Eva S. | 22.6.2020
Skvělý obchod! Dvířka jsou velmi jednoduchý, ale dokonale promyšlený a perfektně fungující produkt s jednoduchou montáží. Sice jsme je museli drobet poštelovat, protože ani v 10 večer ještě nebyly zavřené, ale po malém poštelování perfektní! Oceňuji, že je tento zásah možný. Rovněž výborná komunikace a ochota obchodu cokoliv vyřešit. Osobně této české firmě velmi fandím a bylo mi ctí ji podpořit. Rozhodně si nenechám ujít ani další produkty, především krmítko s dávkovačem! Díky!
PH Avatar autora Petr Hlavinka | 17.6.2020
Naprosto spokojen, zboží jsem měl doma za méně než 24 hodin.
PM Avatar autora Petr Mikulčák | 15.6.2020
rychlé dodání, jednoduchá montáž, fungují spolehlivě, neskutečná výdrž baterií, pořídil jsem další i na druhý kurník, doporučuji!!!
PK Avatar autora Petr Kičinko | 15.6.2020
Jo
JK Avatar autora Jaroslav Konečný | 15.6.2020
S obchodem i výrobkem jsem velmi spokojen. Rychlost dodání mě mile překvapila. Velmi jednoduchá montáž dvířek - stačí je našroubovat na kurník a po připojení zdroje vše okamžitě funguje jak má, zpoždění zavírání je ideální i za zhoršených světelných podmínek (bouřka atd.), nic není potřeba složitě nastavovat. Co se týká kvality materiálu a zpracování výrobku jsem naprosto spokojen.
LS Avatar autora Libor Sollar | 11.6.2020
Dobry den, Nejsem uplne fanaticky pisalek hodnoceni, ale tady jsem si rekl, ze musim... Videl jsem tu nejake negativni ohlasy na dvirka, ale... Nechapu! Dvirka prisla driv, nez bylo slibeno, objednano s externim zdrojem, prisla vcetne tuzkovych baterii, netreba nic dokupovat, jen se velmi jednoduse zapoji kabel, a dvirka proste funguji, od prvniho zapojeni. Nemam zadnou namitku na material, vahu, snurku, vuli... Vsechno je podle me presne akorat. A hlavne jsem je prisrouboval ke kurniku a vsechno funguje, jak ma. Netreba stelovat nastaveni zavirani / otvirani. Zpozdeni zavirani je tak akorat a otvirani taky. Pred nakupem jsem si rikal, ze to neni uplne levna zalezitost, ale napr. na nemeckem amazonu, kde hojne nakupuju, to neni levnejsi, a hlavne za tu pohodu a pohodli to fakt stoji. Diky!
MJ Avatar autora Martin Janoušek | 9.6.2020
Funguje.
SB Avatar autora Stanislav Bogar | 6.6.2020
*****
ZP Avatar autora Zdeněk Pavelek | 4.6.2020
velice spokojen
MD Avatar autora Marie Duhajská | 30.5.2020
Zboží přišlo brzy a v pořádku.Dvířka fungují.Doporučuji.
HB Avatar autora Hynek Beneš | 29.5.2020
Zboží dorazilo o hodně dřív než bylo udáváno, což je skvělé. Zákaznická podpora fungovala na výbornou. V kurníku fungují skvěle. Skvělá věc, pokud chcete na víkend jet chatu/výlet/kamkoliv. Mohu všem doporučit.
Nahoru
127 položek celkem